Hulp bij klussen in huis?

Geen zorgen! Wij staan voor je klaar bij het opknappen van je woning of bij het helpen realiseren van al jouw wensen in je gloednieuwe nieuwbouw. We hebben altijd vakmannen bij jou uit de regio en met slechts één offerte-aanvraag hopen we je te ontzorgen met alle klusjes, zodat jij je kan focussen op andere dingen. Zoals het uitzoeken van een nieuwe full HD televisie die je ook bij de buurman hebt gezien. Die staat toch een stuk leuker wanneer de muren weer een nieuw kleurtje hebben gekregen, niet waar?

Besparen op prijzen voor alle klusjes in huis

Wil je jouw woning gaan opknappen? Dat kan van grote tot kleine klusjes! Als je begint, start dan met de vaste elementen zoals ramen en deuren. Denk daarna aan de afwerking, zoals bijvoorbeeld een schilder voor de gevel of het schilderen van de muren en het plafond. Vergeet daarbij niet het stucwerk binnen in huis, daar kan een stukadoor je weer bij helpen. Leg na het stucen en schilderen een nieuwe vloer, plaats zonwering voor de ramen tegen fel licht van buitenaf en laat een klusjesman die te gekke nieuwe full HD TV met surround set installeren zodat je lekker kan Netflixen. Je huis is weer helemaal als nieuw! Vergeet niet om een alarminstallatie te installeren zodat je TV en andere inboedel ook goed beschermd blijft ;-).

Vragen

Dat mag altijd.

Bijna alle klusjes die je maar kan bedenken binnen in huis of kantoor! Denk aan het schoonmaken van de woonkamer, schilderen van de muren en plafonds of het betegelen van de vloer.

Jazeker! Natuurlijk moet je altijd even kijken of bepaalde klussen uitgevoerd mogen worden binnen een huurwoning van de eigenaar of huurbaas.

Altijd alleen van vakmannen uit jouw eigen regio. We willen je eenvoudig prijzen laten vergelijken tussen lokale vakmannen zodat je een duidelijk beeld krijgt bij de juiste prijs. Bekijk ook altijd de reviews van de bedrijven die reageren!