Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Thuisbatterij offerte

Met een thuisbatterij sla je je eigen energie op in huis. Zeker wanneer je zelf energie opwekt, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen, is een thuisbatterij een ideale investering. Gedurende de dag wek je namelijk de meeste energie op door middel van de panelen, maar je gebruikt deze niet omdat je juist op die momenten op pad bent. Het gevolg is dat de opgewekte energie terug gaat naar de netbeheerder. Met een thuisbatterij sla je deze energie echter gedurende de dag op. Dan kan je deze mooi zelf gebruiken wanneer je thuis komt en gaat koken, TV gaat kijken of de auto gaat opladen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan voor levering en installatie, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste thuisbatterij prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Thuisbatterij klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom thuisbatterij!

Vragen

Dat mag altijd.

Met een thuisbatterij kun je eigen energie opslaan en gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld zonnepanelen hebt, geef je met een thuisbatterij geen energie terug aan de netbeheerder, maar sla je deze zelf op zodat je deze voordelig zelf kunt gebruiken. Handig!

Je hebt verschillende soorten thuisbatterijen. De prijs ligt een beetje aan het vermogen en de capaciteit die je wilt hebben. Je hebt dan naast de aanschaf nog de installatiekosten. Tip; vraag via Vindy gratis en vrijblijvend offertes aan. Een thuisbatterij specialist zal dan een scherpe prijs kunnen maken voor levering en installatie!

Met een thuisbatterij ben je helaas nog niet volledig onafhankelijk. Ons klimaat is hiervan de oorzaak. In de maanden november tot en met februari krijgen onze zonnepanelen helaas te weinig zonlicht om voldoende energie te genereren. Uiteraard ben je wel veel voordeliger uit qua energie wanneer je gebruik maakt van een thuisbatterij.