Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Spouwmuurisolatie offerte

Door middel van spouwmuurisolatie kun je behoorlijk op de stookkosten besparen. De warmte in huis wordt zo namelijk veel beter vastgehouden, hierdoor hoeft de verwarming minder lang en vaak aan. Je belast hierdoor het milieu ook minder. Het comfort in de woning wordt bovendien ook verbeter wanneer je de spouwmuur laat isoleren. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste spouwmuurisolatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Spouwmuurisolatie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom spouwmuurisolatie!

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker! Voor diverse isolaties zijn subsidies beschikbaar bij de gemeente. Ook voor spouwmuurisolatie zijn er zeer interessante premies. De Vindy vakman komt uit jouw regio en kan je hierbij helpen.

Wanneer je geen spouwmuur hebt kom je uit op gevelisolatie. Dan wordt gekeken naar alternatieven om de gevel te isoleren.

Glaswol is de meest populaire vorm van spouwmuurisolatie; het is brandwerend, geluidsabsorberend, waterafstotend en bovendien heeft het een zeer goede isolatiewaarde met het HR++ label.