Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Glasisolatie offerte

Glasisolatie brengt een aantal fijne voordelen met zich mee. Met geïsoleerd glas kan er aanzienlijk op energiekosten worden bespaard, door het betere isolerend vermogen ervan. Ook belast je hierdoor het milieu minder. Daarnaast biedt glasisolatie een meer stabiele temperatuur binnen huis en ook een hoger geluidswerend vermogen. Door meerder offertes te vergelijken van verschillende glasisolateurs, ben je in staat om behoorlijk op glasisolatie kosten te besparen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste glasisolatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Glasisolatie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom glasisolatie!

Vragen

Dat mag altijd.

Het isoleren van glas betekent vrijwel altijd het plaatsen van dubbel glas. Eventueel kan het huidige enkel glas ook voorzien worden van voorzetramen, maar vervangen is altijd beter.

Er zijn 3 vormen van glas die het vaakst voor komen bij glasisolaties; Dubbelglas standaard, HR++ en HR+++. Hoe meer plusjes, hoe beter!

Tegenwoordig wordt bijna altijd voor HR glas gekozen. Dit zorgt direct voor een energiebesparing en opwaardering van de woning. De HR++ is ons advies in prijs- en kwaliteitsverhouding.