Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dubbel Glas offerte

Gebruik van dubbel glas in de woning brengt een aantal fijne voordelen met zich mee in vergelijking met enkel glas. Je kunt met dubbele beglazing aanzienlijk kosten besparen op de energierekening door het isolerend vermogen ervan. Daarnaast heeft het ook een hoger geluidswerend vermogen en is het veiliger doordat het een hogere weerstand biedt. Ook is dubbel glas meer comfortabel omdat je geen koude luchtstromen meer voelt wanneer je dicht bij het raam zit. Je kunt besparen op de kosten van dubbel glas door meerdere offertes aan te vragen van verschillende glaszetters en deze vervolgens met elkaar te vergelijken. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste dubbel glas prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Dubbelglas klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom dubbelglas!

Vragen

Dat mag altijd.

Er zijn over het algemeen 3 soorten dubbelglas; de standaard variant, de HR++ en de HR+++. In de regel geldt; hoe meer plusjes, hoe beter het glas. De HR++ is het beste op het gebied van prijs- en kwaliteitsverhouding voor glasisolatie.

Door middel van voorzetramen kun je de huidige ramen behouden en toch beter isoleren. Dit komt met name voor wanneer de huidige ramen bijna niet te vervangen zijn.

Geen probleem! Een glaszetter werkt v.a. 1 raam. Geef altijd goed aan op welke etage de raam bevindt.