Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakisolatie offerte

Door middel van dakisolatie kun je aanzienlijk besparen op de stookkosten. Een huis waarbij het dak goed is geïsoleerd houdt namelijk veel beter warmte vast in huis. De verwarmingskosten kunnen hierdoor omlaag, het comfort in huis wordt ermee verhoogt en u bent daarnaast ook nog eens meer milieu bewust bezig. Het rendement van een geïsoleerd dak is vergelijkbaar met een rente van 9 procent op een spaarrekening. Wanneer je meerdere offertes van verschillende dakisolateurs met elkaar vergelijkt kun je behoorlijk op kosten besparen en daarnaast eenvoudig kiezen voor de isolateur met de voor jou beste prijs-kwaliteit verhouding. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste dakisolatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Dakisolatie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom dakisolatie!

Vragen

Dat mag altijd.

De meest voorkomende vorm van isolatie van het dak is degene van buitenaf. De isolatie wordt dan onder het materiaal van het dak aangebracht, bijvoorbeeld onder de dakpannen.

Het dak isoleren kan ook van binnenuit op de zolder of bovenverdieping. Dat is in de meeste gevallen voordeliger, maar vergt wel wat aanpassingen aan de binnenzijde van het dak.

Jazeker! Bijna in iedere gemeente kun je terecht voor subsidies omtrent isolaties in de woning. Ook voor dakisolatie zijn er subsidies beschikbaar, neem hiervoor contact op met de gemeente. De Vindy vakman kan je hierbij helpen.