Hulp bij het energiezuinig maken van jouw woning?

Geen zorgen! Een energiezuinig huis draagt bij aan een lagere energierekening en aan een beter milieu. Dat is een echte win-win! Wij helpen je met het realiseren van al jouw wensen om te kunnen bouwen aan een energiezuinige woning. We hebben altijd vakmannen bij jou uit de regio en met slechts één offerte-aanvraag hopen we je te ontzorgen met alle klusjes zodat jij daarna niet meer schrikt als je brieven op de mat krijgt van jouw energieleverancier. Je gaat immers enorm besparen door deze energiezuinige investeringen. En dat is mooi meegenomen!

Besparen op prijzen voor Energie producten

Wil je jouw woning energiezuiniger maken? Dat kan in kleine of grote stappen! Zo kun je al flink besparen door de aanschaf van een laadpaal voor je elektrische auto, die je kan laten installeren door een vakkundige elektricien. Natuurlijk kun je echt grote energiezuinige stappen maken door de aanschaf van zonnepanelen die je vervolgens door de specialist laat installeren en aanleggen op het dak. Over het dak gesproken... denk ook eens aan dakisolatie! Sowieso is isolatie een heel grote factor in het energiezuiniger maken van jouw woning. Denk bijvoorbeeld ook aan spouwmuurisolatie. Als je gaat isoleren, denk dan trouwens wel aan een goed ventilatiesysteem. Het vervangen van enkel glas naar dubbel glas doet ook wonderen. Dan kan je ook eindelijk eens wat rustiger TV kijken op de bank, aangezien het ook minder geluid toelaat van buitenaf.

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker! Onze bedrijven kunnen alle type woningen, ramen, daken of vloeren voorzien van de juiste isolatie. We vragen altijd naar de type woning of het type dak.

In bijna alle gevallen is het antwoord 'JA'. Onze bedrijven zijn hier natuurlijk altijd up-to-date in en zullen je hierbij adviseren.

Isolatie of duurzame energie, zoals zonnepanelen, levert altijd iets op. Het is alleen de afweging wat het snelst terugverdiend kan worden qua investering. Zo kan het zijn dat je eerder kiest voor spouwmuurisolatie dan dakisolatie, of andersom. De vakman adviseert hierin!