Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gevelrenovatie offerte

Wil je graag de gevel laten renoveren? Zorg er dan voor dat je dit laat doen door een gevelrenovatie specialist. De gevel van jouw woning bepaalt voor een groot deel de algehele uitstraling van de woning. Het is dus van belang dat deze op professionele wijze wordt gerenoveerd door erkende vakmannen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste gevelrenovatie prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gevelrenovatie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom gevelrenovatie!

Vragen

Dat mag altijd.

Het renoveren van de gevels kan op verschillende manier; metselen, bekleden met bijvoorbeeld steenstrips of hout of bijvoorbeeld pleisteren.

Een gevelwerker kan, indien gewenst, gevels renoveren en reinigen. Denk ook aan de coating na een renovatie of reiniging; gevelcoating zorgt voor een extra beschermlaag.

Ga je de gevel echt openbreken of aantasten? Denk dan meteen ook aan gevelisolatie. Er zijn diverse premies voor en het kan een mooie gelegenheid zijn de duurzaamheid van de woning te verbeteren.