Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gevelreiniging offerte

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van gevelreiniging? Een nette en goed verzorgde gevel verbeterd de gehele uitstraling van de woning en verhoogt daarmee ook de waarde van je woning. Naast je gevel te laten reinigen, kun je deze ook laten renoveren. Het is echter wel van belang dat de gevel op professionele manier wordt gereinigd, aangezien de kans op schade anders groot is. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste gevelreiniging prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gevelreiniging klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom gevelreiniging!

Vragen

Dat mag altijd.

Niet ieder type reiniging is geschikt voor iedere soort gevel of het materiaal van de gevel. Een gevelreiniger houdt hier rekening mee en kan daarna eventueel nog coaten om de gevel duurzamer te maken.

Een gevel coaten houdt in dat de gevel een soort beschermlaag krijgt. Ideaal om vuil tegen te gaan. Heb je vaak last van vuile gevels? Overweeg dan ook een coating!

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat de gevel er altijd mooi bijstaat. De gevelreiniger kan daarom een planning of onderhoudscontract met je samenstellen.