Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gevelcoating offerte

De gevel voorzien van een coating? Goed idee! Een coating zorgt voor een perfecte afwerking van de gevel, die je waarschijnlijk net hebt gerenoveerd. Het is natuurlijk tevens een perfecte bescherming tegen weer, wind en andere belasting. Het is zowaar geschikt voor ieder type gevel, voor zowat alle soorten gevelbekleding. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste gevelcoating prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gevelcoating klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom gevelcoating!

Vragen

Dat mag altijd.

Een coatinglaag zorgt ervoor dat de gevel beter beschermd is en zorgt bovendien direct voor kleine herstelwerkzaamheden zoals het wegwerken van barstjes en scheurtjes.

Coating is er voor bijna ieder type gevel en type ondergrond. Zo is er coating om bakstenen, pleister of ook hout te beschermen.

Het beste is om coating pas toe te passen ná gevelrenoavtie. Natuurlijk, mocht je de gevel verder niet willen renoveren, kan coating direct worden toegepast. De gevel wordt er direct beter van.