Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Betonvloer offerte

Betonvloer laten aanleggen voor de nieuwbouw, aanbouw of renovatie? Laat voordelig een betonvloer gieten en verkrijg een perfecte egalisatie. Dit betekent dat je na de gieting van de betonvloer eenvoudig een nieuwe vloer kan (laten) leggen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste betonvloer prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Betonvloeren klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom betonvloeren!

Vragen

Dat mag altijd.

Een betonvloer is een strakke vloer in gegoten beton. Een betonvloer kan als ondervloer gebruikt worden, maar tegenwoordig ook als eindlaag. Een betonvloer is zeer populair en heeft een industriele look.

Een betonvloer kan in de woning als ondervloer gebruikt worden, bijvoorbeeld wanneer je tegels, laminaat of tapijt gaat leggen. Maar een betonvloer zien we ook vaak terug als eindlaag om een industriele look te creëren.

Bij bedrijven komt een betonvloer zeer vaak voor. Dit gebeurt op kantoor, maar met name in grotere bedrijfspanden zoals industriele hallen.