Hulp bij bouwen, verbouwen of renoveren?

Geen zorgen! Wij staan voor je klaar vanaf het bouwen van een geheel nieuwe woning tot het opknappen en renoveren van je bestaande woning. We hebben altijd aannemers bij jou uit de regio en met slechts één offerte-aanvraag hopen we je te ontzorgen met alle klussen, zodat jij je vast kan richten op wat erna komt; de afwerking en inrichting. Want zeg nu eerlijk, je bent liever niet bezig met metselen, uitgraven of uitbreken. Je loopt waarschijnlijk liever rond in interieurwinkels om de nieuwe bank uit te zoeken, of in de bouwmarkt voor de nieuwe douche of misschien zelfs wel in elektronicazaken om je nieuwe full HD TV uit te zoeken.

Besparen op prijzen rondom bouw

Wil je jouw nieuwe droomwoning gaan bouwen of laten verbouwen? Dat kan van grote tot kleine klusjes! Als je veel verschillende klussen hebt die nog ontworpen moeten worden, neem je het beste een architect in de arm. Daarna kan een aannemer je helpen met het realiseren van alle soorten klussen, zoals nieuwbouw, aanbouw, badkamerrenovatie of andere soort verbouwingen. Het opnieuw laten metselen van de gevel of simpelweg een extra binnenmuur creëren kan gedaan worden door een metselaar. Sowieso kan het opknappen van de gevels al heel veel doen met de uitstraling en waarde van jouw woning. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de gevels, dan ziet het er weer als nieuw uit! Is reinigen niet voldoende? Dan kom je uit bij gevelrenovatie, zoals het opnieuw laten bekleden. Hoe dan ook; van oud naar nieuw of helemaal opnieuw, Vindy helpt je!

Vragen

Dat mag altijd.

Dan kies je het best voor een aannemer. Een aannemer kan eigenlijk alles voorzien en werkt met meerdere bedrijven samen om jouw project tot een succes te brengen!

Zeker! Alleen is het bij zowel huur- als koopwoningen altijd de vraag of je een vergunning nodig hebt. Dit kan je altijd bij de gemeente of huurbaas navragen.

Voor alle soorten bouw! Dus voor renovatie van bestaande bouw, aanbouw van nieuwbouw of een sleutel-op-de-deur woning waar alles van a tot z geregeld wordt.