Zonnepanelen in diverse kleuren?

12/03/2019
Zijn er ook zonnepanelen in andere kleuren? Jazeker! Je kunt jouw zonnepanelen in verschillende kleuren bestellen: passend aan de kleur van je dak! Lees...
Lees meer!

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

23/11/2017
Elk type zonnepaneel heeft zo zijn eigenschappen met voordelen en nadelen. Welke soorten zonnepanelen zijn er en wat zijn de verschillen? Lees het hier!
Lees meer!

Energielabel woning; 4 veelgestelde vragen!

30/08/2017
Een energielabel, wat is het precies? We bespreken een aantal veelgestelde vragen omtrent het energielabel in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Hernieuwbare energie populair

28/08/2017
Meer en meer wordt er gebruik gemaakt van hernieuwbare energiebronnen. Heel gek is dat niet! Waarom precies? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Google bepaalt beste plek zonnepanelen

14/06/2017
Bij het plaatsen van zonnepanelen is het van belang dat de panelen op de meest ideale plek op het dak worden gepositioneerd. Google kan je daarbij helpen!
Lees meer!

Zonneboiler in diverse soorten, welke zijn er?

22/02/2017
De zonneboiler is er in een aantal verschillende soorten. Welke soorten dat precies zijn? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Premie zonneboiler dekt helft aankoopprijs

20/04/2016
Zonneboilers worden alsmaar populairder en met de huidige premies is het mogelijk om bijna de helft van de aankoopprijs te dekken. Lees er snel verder over!
Lees meer!

Tesla thuisbatterij: het huis van de toekomst!

27/02/2016
Wat is de Tesla thuisbatterij precies? En wat kan de Tesla Powerwall voor mijn energie en zonnepanelen betekenen? Nou, heel erg veel! Lees maar eens mee.
Lees meer!