Tuin optisch vergroten met tuinafscheiding

09/07/2019
Je kunt je tuin juist breder of dieper lijkt door gebruik van lijnen en kleuren. Hoe je dat precies doet? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

5 tips voor tuinonderhoud in de lente

04/06/2019
Nu we kunnen genieten van de eerste zonnestraaltjes is het tijd om te praten over de lentetuin. Hoe pas je tuinonderhoud toe in de lente? Lees het hier!
Lees meer!

Dit schattige plantje houdt enge spinnen uit huis!

15/04/2019
In de herfst duiken overal spinnen op. Ze zitten in de tuin en door het hele huis. De muntplant voorkomt dat spinnen zich gezellig gaan nestelen in huis...
Lees meer!

Tuinwater, 4 veelgestelde vragen

10/07/2018
Problemen met tuinwater? Er worden geregeld vragen over tuinwater gesteld. We bespreken een aantal veelgestelde vragen in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Onderhoud houten tuinmeubelen, waar op letten?

26/06/2018
Hoe kun je houten tuinmeubelen het beste onderhouden en beschermen? We bespreken er in dit artikel meer over. Lees snel verder!
Lees meer!

Keramische tuintegels, wat zijn de kenmerken?

25/06/2018
De keramische tuintegel heeft een aantal fijne voordelen als bestrating in de tuin. Wat zijn de kenmerken van deze tegel? Je leest het hier!
Lees meer!

Pergola in de tuin, welke soorten zijn er?

19/06/2018
Er zijn diverse soorten materialen geschikt voor de bouw van een pergola. Welke soorten dat zijn? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

De week van... de Vijver!

24/04/2018
Het is de week van de vijver! Iedere week een nieuw onderwerp waar we dieper op ingaan met een inspiratievol artikel. Dit keer dus de vijver!
Lees meer!