Dit schattige plantje houdt enge spinnen uit huis!

15/04/2019
In de herfst duiken overal spinnen op. Ze zitten in de tuin en door het hele huis. De muntplant voorkomt dat spinnen zich gezellig gaan nestelen in huis...
Lees meer!

Tuinwater, 4 veelgestelde vragen

10/07/2018
Problemen met tuinwater? Er worden geregeld vragen over tuinwater gesteld. We bespreken een aantal veelgestelde vragen in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Onderhoud houten tuinmeubelen, waar op letten?

26/06/2018
Hoe kun je houten tuinmeubelen het beste onderhouden en beschermen? We bespreken er in dit artikel meer over. Lees snel verder!
Lees meer!

Keramische tuintegels, wat zijn de kenmerken?

25/06/2018
De keramische tuintegel heeft een aantal fijne voordelen als bestrating in de tuin. Wat zijn de kenmerken van deze tegel? Je leest het hier!
Lees meer!

Pergola in de tuin, welke soorten zijn er?

19/06/2018
Er zijn diverse soorten materialen geschikt voor de bouw van een pergola. Welke soorten dat zijn? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

De week van... de Vijver!

24/04/2018
Het is de week van de vijver! Iedere week een nieuw onderwerp waar we dieper op ingaan met een inspiratievol artikel. Dit keer dus de vijver!
Lees meer!

De week van... het balkon!

21/03/2018
Het is de week van het balkon! Iedere week een nieuw onderwerp waar we dieper op ingaan met een inspiratievol artikel. Dit keer dus het balkon!
Lees meer!

De week van... de lentetuin!

12/03/2018
Het is de week van de lentetuin! Iedere week een nieuw onderwerp waar we dieper op ingaan met een inspiratievol artikel. Dit keer dus de lentetuin!
Lees meer!

Sierbestrating; hoe zit het precies?

12/02/2018
Sierbestrating is nog altijd erg populair in de tuin. Wat is sierbestrating precies en welke soorten kennen we? We bespreken er in dit artikel meer over!
Lees meer!