Nest thermostaat voordelig installeren

Mike avatar

Mike op 06-10-2014

De nieuwe Nest thermostaat van Google is een slimme thermostaat die zichzelf programmeert. De draadloze thermostaat past zich automatisch aan uw levenspatroon aan en zorgt er op die manier voor dat uw huis op het juiste moment op de voor uw juiste temperatuur is. Zo komt u altijd thuis in een warm behaaglijk huis, en staat u ‘s morgens niet op in de kou. Daarnaast zorgt de Google Nest thermostaat er ook automatisch voor dat de verwarming lager of uit wordt gezet op de momenten dat u niet thuis bent.

nest thermostaat

Nest thermostaat bespaart energie

Huishoudens kunnen volgens Nest aanzienlijk op energiekosten besparen door de thermostaat te installeren. Gemiddeld genomen neemt de verwarming op een gemiddelde energierekening zo’n 65% voor zijn rekening. De Nest thermostaat zou daar 13 tot 29% op kunnen besparen. Naast de thermostaat zelf biedt Google Nest ook een dock aan voor het apparaat. Op deze manier kunnen huishoudens die in de muur geen kabels hebben naar de thermostaat, huishoudens die de thermostaat op een andere plek willen installeren of huishoudens die een draadloze thermostaat willen vervangen ook gebruik maken van de Nest’s slimme thermostaat.

Thermostaat installatie door vakkundige installateur

Het wordt aanbevolen om de Nest thermostaat installatie door een gecertificeerde installateur te laten uitvoeren, zodat u zeker weet dat het apparaat op een goede plek hangt, hij goed is aangesloten en u er zo optimaal mee aan de slag kunt. Wij raden u aan om meerdere installatie offertes aan te vragen bij diverse installateurs en deze na ontvangst goed met elkaar te vergelijken. Zo kunt u aanzienlijk op installatiekosten besparen en daarnaast eenvoudig kiezen voor de installateur met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!