Metallic tegels als keukenachterwand

Mike avatar

Mike op 23-03-2016

In een keuken moet de achterwand bestand zijn tegen saus-spetters, vocht, vet en alle andere zaken waar je in een gemiddelde keuken mee te maken krijgt. Metallic, nee niet Metallica (wel lekker tijdens het lezen van dit artikel trouwens), tegels als keukenachterwand is dan een hele goede optie. Lees er snel verder over!

metallic-keukenwand

Metallic tegels als keukenachterwand

Je hebt heel veel mogelijkheden als het om de keukenachterwand gaat. Belangrijk is dat het oppervlak bestand is tegen bijvoorbeeld vocht en vet, maar ook eenvoudig te reinigen is. Je kunt er in dat geval bijvoorbeeld voor kiezen om hetzelfde materiaal te gebruiken als het keukenblad of voor andere plaatmaterialen kiezen als rvs, aluminium of composiet. Maar tegels zijn natuurlijk ook een optie als het om een materiaal gaat wat makkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vocht en vet.

Tegels zijn weer hip!

In vroegere tijden werd de achterwand van een keuken vrijwel altijd betegeld, maar sinds de komst van modernere keukens is dit een beetje naar de achtergrond verdwenen. Maar vandaag de dag zijn tegels weer helemaal terug en keramische metallic tegels blijken erg populair te zijn. Je kunt er eindeloos mee variƫren en combineren. Zo kun je bijvoorbeeld wisselen in tegelgrootte, maar ook in design; wissel een effen tegel af met een tegel met een verschillende print.

Metallic tegels combineren ook erg goed met strak rvs of warm hout. De tegels zelf zijn verkrijgbaar in nikkel, koper, brons en zwart metallic. Voldoende opties om naar hartenlust te combineren!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!