Tegels met houtlook, hoe zit het?

04/10/2019
Tegels die voorzien zijn van houtlook? Ook die zijn tegenwoordig te verkrijgen. Handig en toch een warme uitstraling. Lees er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Laminaat of parket kiezen?

14/05/2019
Kiezen voor laminaat of voor parket op jouw vloer? Er zijn diverse aspecten die de keuze kunnen beïnvloeden. We bespreken ze in dit artikel!
Lees meer!

Hoe lang moet een dekvloer drogen?

11/02/2019
Het droogproces bij een nieuwe dekvloer is erg belangrijk. Hoe lang is de droogtijd van een dekvloer? We bespreken er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Houtlook laminaat met een waterbestendige eigenschap?

20/11/2018
Een houtlook laminaat dat waterbestendig is? Jep, het bestaat. In dit artikel bespreken we meer over de mooie houtlook laminaat. Lees snel verder!
Lees meer!

Hoe kies je de ondervloer?

30/10/2018
Een ondervloer is belangrijk en zorgt voor optimaal comfort. Op welke aspecten moet je letten bij het kiezen van een ondervloer? We bespreken het hier!
Lees meer!

Ondervloer bij laminaat, waarom eigenlijk?

20/03/2018
Laminaat ondervloer nodig? Enkele goede redenen waarom het verstandig is een ondervloer te plaatsen bij het leggen van laminaat; welke? Lees het hier!
Lees meer!

PVC laminaat, hoe en wat?

25/08/2017
PVC laminaat is nog vrij onbekend. En dat is zonde, want het heeft een aantal zeer fijne eigenschappen. Welke? Je leest het in dit artikel!
Lees meer!

Waar let je op bij het kiezen van een vloer?

29/05/2017
Er zijn vele opties voor een nieuwe vloer. We bespreken in dit artikel een aantal aandachtspunten bij de keuze voor een nieuwe vloer. Lees snel verder!
Lees meer!

Vloerafwerking met plinten, welke soorten zijn er?

28/01/2017
Plinten zijn er in verschillende soorten en hebben zo hun specifieke eigenschappen. Welke dat zijn? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!