Extra isoleren met kunststof ramen & deuren

Mike avatar

Mike op 20-05-2015

Over het algemeen worden kunststof ramen en deuren vaker geplaatst dan aluminium en houten ramen en deuren. Vooral PVC (polyvinylchloride) is populair. Dit komt door de vele voordelen die het plaatsen van PVC ramen en deuren met zich meebrengen. Wij zetten voor u de voordelen op een rijtje.

kunsstof ramen isolatie

Voordelen PVC ramen en deuren

- PVC ramen en deuren zijn erg duurzaam en gaan ongeveer 50 jaar mee
- Verkrijgbaar in alle soorten en kleuren (ook houtimitatie)
- Onderhoudsvriendelijk
- Isolerend effect
- Helpen u honderden euro’s te besparen op uw energiefactuur
- Een betere inbraakpreventie
- Minder geluidsoverlast vanaf buiten

Premie en besparing PVC ramen en deuren

Wanneer u ervoor kiest om energiezuinige ramen en deuren te plaatsen met hoogrendementsglas kunt u aanzienlijk besparen op uw energiefactuur. Omdat de gegenereerde warmte in uw woning langer wordt vastgehouden door hoogrendementsglas hoeft de condensatieketel minder stookkosten te maken. Dit kan u op jaarbasis al gauw €150,- besparen.

Premie netbeheerder

Afhankelijk van uw netbeheerder kunt u een premie van 20 tot 40% krijgen over de totale kosten van uw PVC ramen en deuren. Deze is afhankelijk van hoe energiebesparend uw ramen en deuren zijn. Dit is dan ook de reden waarom het verstandig is om in combinatie met uw PVC ramen en deuren ook hoogrendementsglas te laten plaatsen.

Dubbel profiteren

Naast alle premies en besparen op energiefacturen is er nog een manier om extra te besparen. U kunt namelijk tot wel 40% besparen op uw nieuwe ramen en deuren wanneer u slim offertes vergelijkt. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. U kunt eenvoudig specialisten uit uw regio vergelijken in prijs en kwaliteit.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!