Eenvoudig een plattegrond maken van uw woning

Mike avatar

Mike op 16-06-2014

Verhuizen betekent meubels verplaatsen. Het is daarbij handig om precies te weten wat de afmetingen zijn van de kamers in uw nieuwe woning. Op deze manier weet u van te voren precies waar u welke meubels kunt plaatsen. Dit kan natuurlijk worden opgemeten met een meter, maar dat vergt nogal wat tijd. Tegenwoordig kan het ook via uw smartphone met de App RoomScan.

roomscan app

Meten door aanraking muren met smartphone

U kunt met de App eenvoudig een plattegrond maken met daarop alle afmetingen. Hiervoor hoeft u alleen alle muren in de kamer aan te raken met uw smartphone. Deze maakt gebruik van de geavanceerde functies en kan op die manier alle posities en afstanden van de muren in de kamer berekenen. Er kan een maximale afwijking van 10cm plaatsvinden. De App heeft ook een pro variant waarin u achteraf nog gegevens kunt aanpassen en daarnaast ook de mogelijkheid hebt om ramen en deuren in te voegen. In onderstaande video wordt de App kort gedemonstreerd.

Wilt u een verhuislift huren?

Het is dan raadzaam om meerdere verhuislift offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Zo kunt u eenvoudig kiezen voor de verhuislift organisatie met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.Laat een reactie achter, vinden we leuk!