De week van... het balkon!

Mike avatar

Mike op 21-03-2018

De week van... het balkon!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Het is weer zover; lente! De lente staat voor de deur en dat betekent dat we weer lekker naar buiten kunnen gaan. En niet alleen je tuin is daar geschikt voor. Als je een balkon hebt dan kan dit het ideale plekje zijn om te genieten van het voorjaar. Deze week staat daarom helemaal in het teken van het balkon. Lees en raak geïnspireerd hoe jij jouw balkon tot een lente paradijs kan maken!

Creëer een levendige sfeer met bloemen en planten

Met bloemen en planten wordt je balkon al snel een stuk levendiger en vrolijker. Maar je moet natuurlijk niet vergeten om ze water te geven ‘’haha’’.

beplanting balkon

Zet je eigen heerlijke luie stoel op het balkon!

Na een dag hard werken heb je het wel verdient om lekker in je eigen luie stoel te luieren en bij te komen. Zet daarom je meest relaxte stoel op je balkon om lekker in te rusten. PS: Je mag best een dutje doen ;).

balkon hangmat

Tafel en stoelenset

Het is toch heerlijk als je lekker op een lenteochtend kan ontbijten op je balkon? Of je nu lekker wilt ontbijten, lunchen of zelfs wilt avondeten op je balkon, een tafel en stoelenset is hier ideaal voor. Het enige wat je zelf nog moet doen is het eten klaar maken ;).

balkon stoelenset

Hang lampen op en zet kaarsen neer!

Is jouw balkon in de avond donker en niet uitnodigend? Dan kan je warmte en sfeer creëren door er lampen op te hangen en/of kaarsen er neer te zetten. Gebruik lampen met een donker tintje zodat je een soort kampvuur idee krijgt! Jouw balkon wordt hiermee het ideale plekje om de avond mee af te sluiten!

balkon verlichting


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!