De week van... de wanddecoratie!

Mike avatar

Mike op 06-04-2018

De week van... de wanddecoratie!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Deze week staat helemaal in het teken van de wanddecoratie! Ben jij jouw saaie en kale muur ook zat? Nou, dan kan wanddecoratie hiervoor de ideale oplossing zijn! Er zijn namelijk veel trends in de wanddecoratie om dit te veranderen! Dus wil jij jouw muur of wand wat opvrolijken en wat hipper maken? Lees dan snel deze 4 trends in de wanddecoratie en raak geïnspireerd!

Trend #1:Maak een stads tijdlijn!

Wil jij aan je vrienden of familie laten zien in welke steden je allemaal bent geweest? Dan kan dat met een stads tijdlijn. Op deze lijn kun je bekende gebouwen van wereldsteden zetten. Super leuk als je een echte wereldreiziger bent! (P.S. Als je niet zo’n wereldreiziger bent, dan kan je natuurlijk ook steden pakken die je gewoon mooi vindt “haha”).

wandecoratie stad

Trend #2: Groot en opvallend!

Maak de decoratie op je muur of wand groot en opvallend! Het is steeds hipper om van iets wat normaal klein is, groot te maken. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de klok hieronder. De klok past helemaal bij de rest van de kamer en geeft dan ook een indrukwekkend beeld. Dit kan natuurlijk ook met andere dingen zoals een schilderij of muurschildering.

wandecoratie klok

Trend #3: Wand plantjes!

Om een levendige sfeer te creëren in je woonkamer kun je wand plantjes ophangen. Je woonkamer komt er dan heel natuurlijk uit te zien! Kijk alleen uit met de achtergrondkleuren van de muur. De kleuren moeten natuurlijk wel matchen he! ;).

wandecoratie planten

Trend #4: Hang een wereldkaart op!

Om een beetje cultuur in jouw woonkamer bij te brengen, kun je een wereldkaart met foto’s ophangen. Kijk maar eens naar de wereldkaart hieronder. Beroemde gebouwen vanuit heel de wereld! Trekt van iedereen de aandacht en jij zelf kunt over al deze plaatsen dromen om er ooit naartoe te gaan!

wandecoratie wereldkaart


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!