De week van... de Vijver!

Mike avatar

Mike op 24-04-2018

De week van... de Vijver!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Het zonnetje en hoge temperaturen zijn weer in aantocht. En dat betekent één ding: Heel Nederland trekt weer massaal de tuin in. En om jouw tuin nog meer zomers te maken hebben wij een aantal inspiratievolle vijvers beschreven in deze blog! Deze week staat dan ook in het teken van de vijver! Lees en raak geïnspireerd!

Vijver met kijkraam voor vissen!

Deze leuke vijver met een kijkraam is ideaal als jij jouw vissen wilt zien zwemmen. Zo kun je altijd zien waar je vissen zijn en heb je altijd iets te bekijken!

Eettafel en vijver in 1!

Met deze unieke tafel heb je twee dingen in 1! Zo heb je een moderne glazen tafel met een vijver die onder de tafel doorstroomt. Als dat geen sfeer oplevert!

vijver eettafel

Super luxe vijverhoek

Als je een groot budget hebt en veel ruimte in je tuin hebt, kijk dan eens naar deze vijverhoek! Mooi aangekleed, luxe en super relaxed om in te chillen! Helaas alleen niet voor iedereen weggelegd (inclusief ons haha). Wij zijn er in ieder geval wel door geïnspireerd geraakt!

luxe vijverhoek

Rotsachtige waterval

Deze vijver creëert een natuurlijke sfeer in de tuin. Bovendien heb je dat altijd fijne geluid van een waterval, wat een relaxed gevoel geeft!

Zwemvijver

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een zwemvijver in de tuin aan te leggen in plaats van een zwembad. Een zwemvijver ziet er ook natuurlijker uit en past vaak beter bij de omgeving van je tuin!

zwemvijver


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!