De week van... de serre!

Mike avatar

Mike op 16-05-2018

De week van... de serre!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Heb jij altijd al een serre willen hebben of wil je jouw serre laten verbouwen, lees dan snel verder, want deze week staat helemaal in het teken van de serre! Wij hebben een aantal leuke en handige serre beschreven die ideaal bij jouw huis kunnen passen!

Serre met schuifdeuren

Deze serre is ideaal voor zowel in de zomer als voor in de winter. Als het koud is, kan je alsnog lekker in je serre gaan zitten. Als het zomer is en het weer wat warmer wordt, kan je de schuifdeuren open doen. Je hebt dan alle gemakken van binnen, maar bent voor je gevoel buiten!

serre buitendeuren

Glazen serre

Kijk eens naar deze glazen serre! Super mooi afgewerkt waarbij je veel zicht hebt naar buiten. Ook een pluspunt dat de serre een open verbinding met de rest van het huis heeft!

serre van glas

Serre met een eethoek!

Ideaal als je in jouw serre wilt eten. Je kan zo het eten van de keuken naar de serre brengen. Met zo’n uitzicht, maakt het koken toch een stukje leuker haha!

serre hoek

Buitenset serre

Met deze serre heb je jouw tafel en stoelen set altijd binnen en droog staan. Je kan altijd lekker in je serre gaan zitten en als het lekker weer kun je altijd je stoelen nog buiten zetten!

buiten serre


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!