De week van... de Hal!

Mike avatar

Mike op 16-04-2018

De week van... de Hal!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Het is misschien wel de drukste ruimte in je huis…. de Hal! Iedereen komt en gaat in de hal en daarom staat deze week helemaal in het teken van de hal! Het is het eerste wat je ziet als je bij iemand binnenkomt. En je wilt natuurlijk dat iedereen een goede eerste indruk van je huis heeft! Daarom hebben wij 5 tips beschreven om jouw hal zo mooi en aantrekkelijk mogelijk te maken. Lees en raak geïnspireerd!

Tip #1: Plaats een spiegel!

Het is super handig als je een spiegel in de hal plaatst. Je kunt dan namelijk nog even checken of je haar goed zit of dat je niks tussen je tanden hebt zitten als je de deur uitgaat. Ook voor visite kan dit handig zijn!

hal met spiegel

Tip #2: Zorg voor voldoende licht

Zorg ervoor dat je voldoende licht in je hal hebt. Je wilt natuurlijk voldoende kunnen zien en niet tegen iets aanlopen ;). Je kunt dit combineren met zonlicht en lampen. Wat steeds vaker een trend is, is om lampen op te hangen waarbij je het licht feller kan zetten of dempen. Zo kun je zelf bepalen hoe donker het is!

null

Tip #3: Zet leuke voorwerpen neer!

De derde tip is om leuke objecten in je hal neer te zetten. Dit kan van alles zijn. Als het maar de aandacht van jou en je visite trekt! Kijk maar eens naar deze foto hieronder! Er staat een stoel, bloemen en een poef bijvoorbeeld. Het geeft meteen een warm gevoel!

null

Tip #4: Maak het interieur passend met je woonkamer!

Het is natuurlijk niet mooi als je jouw hal compleet anders inricht dan je woonkamer (Uitzonderingen daargelaten natuurlijk). Zorg er dan ook voor dat je jouw hal in ongeveer dezelfde kleuren schildert en thema’s gebruikt. Visite kan dan al een beetje ervaren hoe de rest van het huis is ingericht!

Tip #5: Bloemen en/of planten!

Jaja, daar heb je 'm weer… Zoals bloemen en planten wel vaker in onze blogs terugkomen, is dat nu ook weer het geval. Wij houden gewoon van de natuur! Maar om terug te gaan naar het onderwerp van deze week, kun je jouw hal wat opvrolijken en levendiger maken met bloemen en planten. Je creëert hier namelijk een warme sfeer mee!

null


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!