De week van... de bijkeuken!

Mike avatar

Mike op 01-05-2018

De week van... de bijkeuken!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Deze week staat helemaal in het teken van de bijkeuken! Vaak is de keuken een rommelige ruimte in het huis, waarvan je niet goed weet hoe je deze ruimte toch mooi en praktisch kan maken. Zonde, want je kan veel dingen met je bijkeuken doen! Daarom hebben wij een aantal praktische en leuke dingen beschreven om de bijkeuken toch tot een mooie en vooral praktische ruimte te maken! Lees en raak geïnspireerd!

Maak er een opberghok van!

Kom jij ruimte te kort voor al jouw spullen in huis, en slingeren ze nu overal en nergens rond? Maak dan een mooie opberghok in je bijkeuken en alles ziet er weer geordend en tip top uit! Bovendien kun je dan alles sneller vinden.

keuken opberghok

Voorraadkast voor de keuken

Weet je net als jouw spullen niet waar je al jouw ingrediënten voor de keuken moet laten? Bouw dan een voorraadkast in de keuken, zodat je makkelijk en snel bij je gerechten kan! Heb je waarschijnlijk ook meer motivatie om te koken (haha).

voorraadkast keuken

Schoenen en jassen

Als je gek wordt van alle schoenen en jassen die overal maar rondslingeren, kun je ervoor kiezen om een kapstok/kast hiervoor in te bouwen. Kijk maar eens naar de foto hieronder. Een mooie authentieke kapstok waar je alles kwijt kunt als je naar buiten moet!

Wasmachine

De ideale plek voor een wasmachine is natuurlijk de bijkeuken! Zo kun je snel en makkelijk de was buiten ophangen. Ook staat die niet in de weg in de douche of andere ruimtes waar je hem liever niet hebt staan.

bijkeuken wasmachine

Wasrek

Wat als het nu regent, maar je wilt toch je was ophangen. Dan kun je er voor kiezen om een wasrek in je bijkeuken te laten hangen. Zo kun je altijd je was ophangen, zelfs in de winter!

bijkeuken opbergen


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!