Keramische tuintegels, wat zijn de kenmerken?

25/06/2018
De keramische tuintegel heeft een aantal fijne voordelen als bestrating in de tuin. Wat zijn de kenmerken van deze tegel? Je leest het hier!
Lees meer!

Sierbestrating; hoe zit het precies?

12/02/2018
Sierbestrating is nog altijd erg populair in de tuin. Wat is sierbestrating precies en welke soorten kennen we? We bespreken er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Groene aanslag op bestrating verwijderen, hoe?

23/04/2017
Groene aanslag is gelukkig op verschillende manieren te bestrijden. Wat kun je doen? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Bestraten met natuursteen, wat zijn de kenmerken?

03/04/2017
Natuursteen wint aan populariteit. Niet heel gek. Wat zijn de kenmerken van natuursteen precies? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Bestrating reinigen, 3 manieren!

22/12/2016
Er zijn diverse manieren om je bestrating te reiniging maar niet elke manier is altijd even geschikt. Welke manier is het beste voor jou? Lees het hier!
Lees meer!

Welke soorten bestratingsverbanden zijn er?

28/10/2016
Het bestrate n van een terras, oprit of stuk tuin kan op diverse manieren worden gedaan. Lees alles over de soorten bestratingsverbanden in dit artikel!
Lees meer!

Sierbestrating soorten, welke zijn er?

16/07/2016
Sierbestrating is nog altijd even populair, denk aan baksteen, betonsteen en natuursteen. Lees hier meer over de verschillende soorten sierbestrating!
Lees meer!

Tuintegels: zelf leggen of laten leggen?

29/03/2016
Wanneer je de tuin wilt voorzien van bestrating kun je kiezen om de tegels zelf te leggen of te laten leggen. Lees er snel verder over!
Lees meer!

Bestrating die licht geeft

19/06/2014
Een nieuw soort bestrating kan overdag zonlicht opnemen en ‘s nachts lichtgeven wanneer het donker is. Zo wordt lopen in het donker wel erg prettig!
Lees meer!