5 x bijzonder kerst interieur

Mike avatar

Mike op 07-12-2016

Ho-ho-ho Merry Christmas! We mogen weer. Pak de kerstboom (of bekijk hier de alternatieven) maar van zolder of uit de berging. En natuurlijk alle accessoires die bij kerst weer veroorloofd zijn in huis. Niets is te gek, alles kan en alles mag. Het is tenslotte kerst! Maar wat als je nog niks hebt. Of uitgekeken bent op je huidige kerst-interieur. Of helemaal geen inspiratie hebt? Niet getreurd. De Vindy kerstman helpt je. Ho-ho-ho.. toch nog een mooie kerst met zo'n interieur!

#1 Wit!

Natuurlijk hoort 'wit' bij kerst. Haal het dit jaar extra veel in huis, want als het aan het zonnetje ligt, krijgen we ook dit jaar weer geen witte kerst buiten.

kerst-1

#2 Lekker cozy!

Maak het extra gezellig, ook op de slaapkamer. Houd je niet in en beperk kerst niet tot de kerstboom in de woonkamer. Ga helemaal los!

kerst-2

#3 Druk, drukker, drukst!

Soms lijkt een kerstinterieur wel op een competitie "wie heeft de drukste kerst-woonkamer". Maar weet je wat? Dat is helemaal niet erg! Maak het lekker druk, met kerst kan alles.

kerst-3

#4 Vermijd rood

Of je vermijdt juist de standaard kleuren. Onderstaand interieur gaat helemaal in op de kleurtrend van 2016; okergoud!

kerst-4

#5 Winter Wonderland in huis

Haal de winter in huis. Met veel wit en grijstinten haal je de "koude" winter in huis. Gek he, dat we daar dan toch van houden, ondanks de koude look. Vergeet in ieder geval niet de open haard aan te steken. Dan heb je alsnog wat warmte.

kerst-5

Intussen is het ook kerst bij ons op kantoor! Spot jij de Vindy kerstman? ;-)

Hoe ziet jouw kerst-interieur eruit? Voel je vrij om een foto te plaatsen in de comments!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!