10 x Wonen in het Bos!

Mike avatar

Mike op 27-06-2017

10 x Wonen in het Bos!

Wonen in het bos. Voor sommige is het een droom en voor andere een nachtmerrie. Want hoewel het natuurlijk geweldig is om midden in de wondere wereld van de natuur te mogen leven, "het bos" blijft altijd wel iets "engs" oproepen voor veel mensen. Wij kiezen liever voor het woord "mysterieus" en juist dat mysterieuze maakt het zo bijzonder. Soms bijna zoals de setting van een film. Kijk je mee met deze inspiratiereeks 'wonen in het bos'?

#1 Real-life boomhut!

Dit huis is op hoogte gebouwd tussen de bomen. Hoe gaaf!

wonen in het bos 1

#2 Modern wonen in de bossen

Kijk deze moderne architectuur shinen in de bossen. Wat een gaaf project!

wonen in het bos 9

#3 Groot wonen

Het voordeel van een perceel kopen in de bossen is uiteraard dat het zeer voordelige m2's zijn. Je kunt dus lekker groot bouwen!

wonen in het bos 8

#4 Gebruik natuurlijke elementen

Je ziet met name veel "natuurlijke" elementen zoals hout en steen bij woningen in de bossen.

wonen in het bos 6

#5 Bouw met uitzicht

Kies een perceel dat wat hoger in de bossen ligt of in de buurt van een grote vlakte, bouw grote ramen en guess what; enjoy the view!

wonen in het bos 5

#6 Cozy

Meer cozy dan dit gaat het niet worden. Stel je dit eens voor als vakantiewoning...

wonen in het bos 4

#7 Bungalow woning

Deze bungalow woning geniet optimaal van het licht en de ruimte; alle deuren en wanden kunnen open. Zo leef je als het ware echt "in het bos".

wonen in het bos 3

#8 Zorg voor isolatie

Zoals je kan zien is het niet altijd "tropisch" weer in de bossen ;-) Zeker niet in ons landje! Zorg dus voor goede isolatie en je zit er ook in de winter lekker warmpjes bij.

wonen in het bos 2

#9 Voordelig en duurzaam bouwen

Een woning in de bossen kan je voordelig bouwen. Allereerst is de grond zeer voordelig t.o.v. percelen in steden en dorpen. En als je daarnaast ook nog kiest voor duurzame materialen, zoals pleisterwerk voor de gevel, PVC kozijnen en zonnepanelen voor je elektriciteit... dan ben je helemaal lekker bezig!

wonen in het bos 7

#10 Wonen in een Iglo in de bossen

Wat??! Ja, het kan echt. Neem nou deze Iglo in de bossen van Finland. Hoe gaaf?! En weet je wat... deze is nog te huren voor een nachtje via AirBnb. Probeer het eens uit!

wonen in het bos 10


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!